Wij zoeken voor onze vestigingen een enthousiaste:

STAGIAIR

In de functie van stagiair ben je primair verantwoordelijk voor de verkoop van alle producten die wij aanbieden in onze winkels. Je adviseert en begeleidt klanten daarbij om tot de voor hen goede keuze te komen. Je realiseert de verkopen, en je verzorgt de administratieve verwerking ervan. Je helpt bij de presentatie en het prijzen van artikelen en acties.

Je helpt bij de ontvangst van goederen en je verzorgt de interfiliale leveringen met de daarbij behorende administratieve handelingen.

Je helpt je collega’s bij de voorraadcontroles en de opmaak van de kasstaat. Tevens ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het altijd tip top eruit zien van het filiaal. Je rapporteert aan de storemanager

Wij vragen:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denk niveau. Je bent leergierig, enthousiast, gedreven en het is voor jou een uitdaging om elke klant tevreden te stellen.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, en bent bereid om de handen uit de mouwen te steken.
  • Je bent ambitieus en wilt graag doorgroeien binnen onze organisatie.

De onderneming is volop in beweging in de vloerenbranche en is momenteel gevestigd in Amersfoort, Barendrecht, Den Haag, Veenendaal en Waalwijk.

Functieniveau:

Wij vragen MBO werk- en denkniveau en enige ervaring in een vergelijkbare functie in een commerciële organisatie is een pré.

De beloningstructuur wordt in overleg vastgesteld op basis van wat functioneel en qua niveau acceptabel is.

Je kunt je korte en bondige sollicitatie met uitgebreid curriculum vitae sturen aan:

Topvloeren
T.a.v. P. Janssen
Nijverheidsweg-Noord 94b
3812 PN Amersfoort

Of ga naar solliciteer nu en upload uw cv en motivatie brief.